08:30 - 17:00 arası
Bir AKYOL TİCARET kuruluşudur.
Kızaklı portatif ayak; portatif makine sabitlemek için kullanılan bir alettir.
Un, bakliyat, tohum, yem, çeltik, vb... her türlü hammaddenin paketleme işlemi için kullanılmaktadır.
Keestar KP 3000 Çuval Dikiş Makinası; Un, bakliyat, tohum, metal, kumaş, kömür vb. her türlü hammaddenin çuval ağzının kapatılması için kullanılan, harici şarj edilebilir bataryalı çuval dikiş makinasıdır.
Yaohan çuval ağzı dikiş makinası ile Un, bakliyat, tohum, metal, kumaş, kömür vb. her türlü hammaddenin çuval ağzının kapatılması için kullanılır.
çuval dikme makinası aksesuarları, çuval ağzı dikiş ipi, büyük bobin ip, balancer, küçük bobin ip,krep kağıtlar vb.
Moonstar çuval ağzı dikiş makinesi ile Un, bakliyat, tohum, metal, kumaş, kömür vb. her türlü hammaddenin çuval ağzının kapatılması için kullanılır. Fabrikasyon hatalarına karşı 2 Yıl Garantilidir.
Un, bakliyat, tohum, yem, çeltik, vb... her türlü hammaddenin paketleme işlemi için kullanılmaktadır.
Megatex N600A çuval ağzı dikiş makinası ile Un, bakliyat, tohum, metal, kumaş, kömür vb. her türlü hammaddenin çuval ağzının kapatılması için kullanılır. Taiwan'dan ithal kaliteli bir üründür. Fabrikasyon hatalara karşı 2 Yıl Garantilidir.
NLİ Newlong NP7-A orjinal çuval ağzı dikiş makinası ile Un, bakliyat, tohum, metal, kumaş, kömür vb. her türlü hammaddenin çuval ağzının kapatılması için kullanılır.
NL Newlong NP-7A orjinal çuval ağzı dikiş makinası ile Un, bakliyat, tohum, metal, kumaş, kömür vb. her türlü hammaddenin çuval ağzının kapatılması için kullanılır. Japonya'dan ithal yüksek kalite üründür. Fabrikasyon hatalara karşı 1 yıl garantilidir.
Yuki çuval ağzı dikme makinası günlük 300-500 çuval kapasiteli kullanımlarda sorunsuz çalışır. Uzak doğudan ithal iyi kalite de bir üründür.