Bir AKYOL TİCARET kuruluşudur.
ESM 200 elek sallama makinası; elle yapılan eleme işleminin daha kolay bir şekilde yapılmasını sağlayan elektronik bir cihazdır. Cihaz en iyi sonuç için eleme işlemini tek bir elek yardımıyla değil bir kaç eleği aynı anda kullanarak yapmaktadır.
ESM 200 elek sallama makinası; elle yapılan eleme işleminin daha kolay bir şekilde yapılmasını sağlayan elektronik bir cihazdır. Cihaz en iyi sonuç için eleme işlemini tek bir elek yardımıyla değil, bir kaç eleği aynı anda kullanarak yapmaktadır.
Minimum Devir | 80 d/dk |
---|---|
Maksimum Devir | 160 d/dk |
Maksimum Çalışma Süresi | 30 dk |
Üst Tabla Ölçüsü | 32.5 x 32.5 cm |
Yerden Yüksekliği | 20 cm |
Ağırlık | 22.5 kg |
Ekran | LCD |
Boyut | 38 x 41 x 68 cm |
Loyka analiz elekleri kendi imalatımız olup, çeşitli malzemeleri elemek için kullanılan, farklı gözenek ve çaplarda analiz test elekleridir.
Loyka buğday analiz elekleri; farklı delik ölçülerinde imal edilebilen, krom veya nikelajlı laboratuvar tipi test elekleridir.
Tane boyutlu olan ürünlerin birbirinden kolayca ayrılarak standartlara göre raporlanmasında kullanılan elek sallama makinasıdır. Gıda, kum, alçı, çakıl, çimento, kalsit gibi ürünlerin daha hızlı analiz edilmesinde kolaylıkla kullanılabilmektedir.
Tane boyutlu olan ürünleri, vibrasyon yöntemiyle birbirinden kolaylıkla ayırabileceğiniz elek sallama makinasıdır.
Fındık analiz elekleri farklı delik ölçülerinde imal edilebilen, krom veya nikelajlı laboratuvar tipi test elekleridir.